Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Zestien huizen, gevestigd op het luxueuze resort ‘La Privada’ in Vredenberg, zullen op 8 juni 2016 om 14.00 uur geveild worden.

laprivada
Marjorie Lourens van notariskantoor Van der Pluijm-Vrede is belast met de veiling die in de Belle Alliance-zaal van het Avila Hotel plaatsvindt. De totale inzetprijs voor de zestien woningen is 4.001.100 dollar. 

In een advertentie geplaatst onder andere in deze krant, is de lijst met huizen gepubliceerd. Hoewel Lourens niet kan aangeven wat de prijs per ‘unit’ is en of losse verkoop überhaupt mogelijk is, blijkt uit de advertentie van de executoriale verkoop dat een nieuwe eigenaar niet verplicht is alle 16 woningen te kopen. Zo staat onderaan de lijst met te veilen woningen: ,,De executant behoudt zich het recht voor om de registergoederen als omschreven sub 6. a t/m 6.o te verkopen in kavels, bestaande uit ieder mogelijke combinatie van registergoederen en om over te gaan tot een voorlopige toewijzing van deze kavels.”
De bouw van de woningen op het resort La Privada is twintig jaar geleden begonnen. Projectontwikkelaar is Terra Tropical Development and Real Estate Company nv - opgericht in oktober 2009 - met Robert ‘Rob’ Jansen als directeur. Het resort heeft in totaal 51 kavels, waarvan 25 door Jansen via Terra Tropical zijn gekocht. Van deze 25 werden 16 kavels bebouwd en verhuurd. Deze kavels worden op 8 juni geveild. Twee andere kavels werden privé door Jansen gekocht en bebouwd. Deze huizen zijn reeds in een eerder stadium geveild.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).