Gregory Elias heeft de allereerste fles tamarindelikeur van likeurproducent Senior & Co in ontvangst mogen nemen. Deze likeur op basis van het sap van de peulen van de tamarinde is een speciale editie ter ere van het 120-jarige bestaan van Senior & Co Curaçao Liquer. De eerste 120 flessen zijn gecertificeerd en genummerd. Senior & Co wilde de nummer 1 graag aan Gregory Elias schenken als dank voor de vele door Elias’ Fundashon Bon Intenshon georganiseerde evenementen, op Curaçao en internationaal. Dinsdag nam Elias de fles in ontvangst. Elias was blij met de bijzondere fles. ,,Dit voelt heel speciaal en deze unieke fles zal dan ook nooit geopend worden.”

likeur


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).