Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Korpodeko start met een ontwikkelingsfonds voor ontwikkelingsfonds. KorpodekoDat meldde Chesron Isidora, directeur van Korpodeko bij de persconferentie over de expositie rond het thema ‘Desaroyo’, die Korpodeko samen met het team van Landhuis Bloemhof organiseert. ,,Korpodeko is er voor de ontwikkeling van alle sectoren, dus ook voor kunst”, aldus Isidora. De feestelijke opening zal plaatsvinden op 14 mei. De opbrengst van de toegangskaartjes komt ten goede van het kunstenaarsfonds.
De kunstwerken in Landhuis Bloemhof worden allen vervaardigd op een driehoekig doek, waarmee Korpodeko haar tripartite relatie met de werknemers, overheid en publieke sector wil verbeelden. Ook zijn een aantal van de projecten die Korpodeko in de afgelopen 30 jaar heeft helpen ontwikkelen, te bezichtigen in een foto-expositie. Korpodeko roept mensen op om hun foto’s van Korpodeko-projecten in te leveren bij Landhuis Bloemhof om deze aan de expositie toe te voegen. De expositie is maandelijks op een andere plaats te bezichtigen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).