Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In verband met Earth Day op 22 april organiseerde Curaçao Clean Up in nauwe samenwerking met Sea Turtle Conservation Curaçao afgelopen zaterdag een grootscheepse Clean Up op Klein Curaçao.

cleunupboot

Het eiland werd aan de noordkust van oost naar west zo veel mogelijk vrijgemaakt van plastic aandrijfvuil van omringende (ei)landen, dat continu aangevoerd wordt door de zee.
Gekozen werd voor Klein Curaçao omdat in mei het nieuwe nestseizoen voor de schildpadden weer begint en het succes daarvan direct verbonden is aan een schoon strand.
Aan de schoonmaakactie namen 96 vrijwilligers deel, die met behulp van de Mermaid naar Klein Curaçao werden vervoerd. De barge White Tip met kapitein Walle nam al het verzamelde vuil in een container mee aan boord.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).