Het pilot-project voor een betere veiligheid in de wijk Noord Santa Rosa is een succes gebleken. Uit de laatste enquête in de wijk is gebleken dat het gevoel van veiligheid is verbeterd sinds de ‘Preventiewinkel’ begon. Positieve ontwikkelingen die worden genoemd zijn onder andere dat de drugsverkoop en overlast is verminderd, straatverlichting is vervangen en uitgebreid, er is minder vervuiling, er zijn minder hangjongeren en de geluidsoverlast door een snèk is verminderd. Ook is er nu een ‘neighborhoodwatch’ via WhatsApp in een deel van de wijk en zijn er borden geplaatst. Ook is gebleken dat er minder criminaliteit is in Noord Santa Rosa. 

veiligheids


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).