Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Lenny Kravitz en Burt Bacharach behoren tot de artiesten die gisteren bekend werden gemaakt voor het Curaçao North Sea Jazz Festival dit jaar.

LennyZij zullen op zaterdag 3 september optreden. Ook werd bekendgemaakt dat reggaetonzanger J Balvin de avond zal openen op het Sam Cooke-podium, Kravitz zal de slotact zijn. Daarnaast werd aangekondigd dat Al Jarreau op woensdag 31 augustus zal optreden bij Landhuis Brakkeput Mei Mei.
Lenny Kravitz is een Amerikaanse singer-songwriter, multi-instrumentalist, platenproducer en acteur. Hij maakt rock en soul, maar groeide ook op met jazz. Hij brak door in 1989 met het album Let Love Rule. Hij won een recordaantal van vier Grammy Awards op rij voor Best Male Rock Vocal Performance.
J Balvin komt uit Colombia en werd geboren als José Álvaro Osorio Balvin. Zijn carrière begon op 17-jarige leeftijd, toen hij naar de VS trok om Engels te leren. Balvin is bekend in de urban scene en onder dj’s.
Burt Bacharach is vooral bekend als componist. Hij schreef het merendeel van zijn klassiekers samen met tekstschrijver Hal David. Nummers zoals Walk On By, What The World Needs Now Is Love en I Say A Little Prayer zijn slechts een kleine greep uit het enorme repertoire van de levende legende, die dit jaar 88 jaar wordt.
Al Jarreau (1940) begon in het spreekwoordelijke kerkkoor. Zijn professionele zangcarrière startte hij in 1975, zijn doorbraak kwam 1981 met het album Breakin’ Away en de hit Roof Garden. Hij won zeven Grammy Awards in drie categorieën: jazz, R&B en pop.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).