Minister Suzy Camelia-Römer van VVRP had onlangs een ontmoeting met de Nederlandse minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Jet Bussemaker, waarbij onder andere Willemstad is besproken dat volgend jaar al 20 jaar door Unesco als Werelderfgoed wordt erkend. De VVRP-minister heeft Bussemaker het beleidsplan voor Willemstad overhandigd dat vorige week in de ministerraad is aangenomen. Met dit plan zullen projecten in de binnenstad op concrete wijze kunnen worden aangepakt en kunnen tevens de eisen van Unesco worden nageleefd. 

binnenstad


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.