Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De nationale selectie mag door naar de tweede ronde van de Caribbean Cup.

caribbeancup

De ploeg was afhankelijk van de uitslag van de laatste wedstrijd in groep 4, die gistermiddag werd gespeeld. De Dominicaanse Republiek versloeg daarin Barbados met 2-0 en daardoor eindige Curaçao op de tweede plaats, goed voor een plaats in de volgende ronde.
Het elftal van Patrick Kluivert verloor vorige week de eerste wedstrijd tegen Barbados met 0-1. Afgelopen zaterdag won de selectie thuis van de Dominicaanse Republiek. Alle drie de teams in groep 4 eindigden met drie punten en dankzij een minimaal verschil in doelsaldo mag Curaçao in juni spelen in de tweede ronde.
Curacao speelt dan tegen Suriname en de winnaar van de wedstrijd Puerto Rico-Guyana.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.