Van een onzer verslaggevers
Bridgetown - Curaçao heeft in de eerste wedstrijd om de Caribbean Cup een onnodige 1-0 nederlaag geleden tegen Barbados.

voetbal

Ondanks een overwicht wist de ploeg van bondscoach Patrick Kluivert niet tot scoren te komen.
Curaçao kreeg enkele goede kansen, met name in het begin van de tweede helft. De Curaçaose doelman Eloy Room moest aan de andere kant een paar keer ingrijpen bij snelle tegenstoten van de thuisploeg. Bij een corner halverwege de tweede helft kon hij niet voorkomen dat de bal in het net ging. In de laatste minuut kreeg Curaçao nog een grote kans, maar ook die werd gemist.
Zaterdag speelt Curaçao in het eigen Ergilio Hato-stadion tegen de Dominicaanse Republiek de tweede wedstrijd. Curaçao heeft bij winst nog een goede kans op de volgende ronde, omdat twee van de drie ploegen doorgaan.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).