Van een onzer verslaggevers
Bridgetown - Curaçao heeft in de eerste wedstrijd om de Caribbean Cup een onnodige 1-0 nederlaag geleden tegen Barbados.

voetbal

Ondanks een overwicht wist de ploeg van bondscoach Patrick Kluivert niet tot scoren te komen.
Curaçao kreeg enkele goede kansen, met name in het begin van de tweede helft. De Curaçaose doelman Eloy Room moest aan de andere kant een paar keer ingrijpen bij snelle tegenstoten van de thuisploeg. Bij een corner halverwege de tweede helft kon hij niet voorkomen dat de bal in het net ging. In de laatste minuut kreeg Curaçao nog een grote kans, maar ook die werd gemist.
Zaterdag speelt Curaçao in het eigen Ergilio Hato-stadion tegen de Dominicaanse Republiek de tweede wedstrijd. Curaçao heeft bij winst nog een goede kans op de volgende ronde, omdat twee van de drie ploegen doorgaan.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.