De Curaçaose musicus en zanger Levi Silvanie heeft een nieuw nummer uitgebracht in samenwerking met Willem Blankenburgh. Met ‘Sigui stima’ zoekt Silvanie de hoek van de elektronische muziek op samen met producer Oscar Bor. De samenwerking met Blankenburgh is het resultaat van een ontmoeting tussen de twee die 10 jaar geleden plaatsvond in De Tropen. ,,Sigui stima beschrijft de noodzaak van liefde in ons leven. Liefde is in de basis een behoefte om te geven, niet om te nemen. Ook al jaag je al je dromen van rijkdom en succes na, zonder liefde is je leven niet compleet”, aldus de zanger. 

levi


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).