Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Tom Jones, Jamie Cullum, Level 42, Branford Marsalis & Kurt Elling, Melody Gardot, Michael Bolton en Snarky Puppy staan dit jaar op het podium van Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF).

cnsjf

Dat heeft de organisatie gisteren bekendgemaakt. Het grootste muziekfestival van Curaçao vindt dit jaar plaats op 1, 2 en 3 september.
Eerder werden al namen zoals Kassav’ en Juan Luis Guerra bekendgemaakt. Beiden zullen op donderdag 1 september optreden.
Speciaal voor het festival stelde producer Sergio George ‘Our Cuban Affair’ samen; een bijzonder project om het publiek het beste te bieden uit de Cubaanse muziek. Rond de topformatie Havana D’ Primera van Alexander Abreu is een schare van zangers en zangeres verzameld waarbij de medewerking van Aymee Nuviola, Isaac Delgado, Paulito FG en de leadzangers van Los Van Van zijn bevestigd. ,,Een eenmalig historisch optreden waarmee het programma van vrijdag op het Sam Cooke-podium aanvangt”, aldus de organisatie. Anderen die op vrijdag optreden, zijn Tom Jones, Jamie Cullum, Level 42, Melody Gardot en Branford Marsalis & Kurt Elling Group. Op zaterdag, 3 september, beklimmen Michael Bolton en Snarky Puppy het podium.
De organisatie is nog volop bezig met diverse andere artiesten. Die zullen in de loop van de komende maanden bekend worden gemaakt.
www.northseajazz.com


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).