Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In het weekend van 11 tot en met 13 maart vond het traditionele Pro Kids tennistoernooi plaats voor kinderen onder de 12 jaar. De wedstrijden werden gespeeld bij CSC te Damacor en maar liefst 105 jonge tennisspelers deden mee. Ook dit keer werd het toernooi gesponsord door Changes Pro Sport.
Bij de categorie Red Ball (5-8 jaar) werd Kayen Domacasse kampioen en Camill Goedmakers subkampioen. Bij de categorie Orange Ball (8-10 jaar) werden Sibelle Mendez en Jade Chan kampioen en subkampioen bij de meisjes en Kyan Henriquez en Jayden Hanst respectievelijk bij de jongens. Bij Green Ball (8-10 jaar) werden de kampioenen en subkampioenen bij de meisjes Saphira de Castro en Thalisa Gomez en bij de jongens Ian Pietersz en Jordan Sluis. En bij categorie 12U werden Quilayne Cijntje en Xianne Sillie kampioen en subkampioen meisjes en Max Govaerts en Collin Faarup bij de jongens.