Aan het begin van het stageseizoen organiseert Wereldstage een kick-off voor de studenten uit Nederland. Ook deze keer werd het evenement in samenwerking met Windsurfing Curaçao georganiseerd. Doel van de kick-off is om de nieuwe lichting stagiairs met elkaar in contact te brengen.
De stagiairs hebben op deze dag kennis kunnen maken met verschillende introductielessen, verzorgd door het Scuba Lodge Dive Team, Bootcamp Curaçao en Windsurfing Curaçao. Er werd gewindsurft, gesnorkeld bij de gezonken tugboat en gesupt langs de mangrovebossen van het Spaanse Water. Ook kon worden deelgenomen aan een bootcamptraining.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).