Aan het begin van het stageseizoen organiseert Wereldstage een kick-off voor de studenten uit Nederland. Ook deze keer werd het evenement in samenwerking met Windsurfing Curaçao georganiseerd. Doel van de kick-off is om de nieuwe lichting stagiairs met elkaar in contact te brengen.
De stagiairs hebben op deze dag kennis kunnen maken met verschillende introductielessen, verzorgd door het Scuba Lodge Dive Team, Bootcamp Curaçao en Windsurfing Curaçao. Er werd gewindsurft, gesnorkeld bij de gezonken tugboat en gesupt langs de mangrovebossen van het Spaanse Water. Ook kon worden deelgenomen aan een bootcamptraining.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.