Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Curaçao neemt met een selectie van drie meisjes en drie jongens deel aan het kwalificatietoernooi van de World Junior Tennis Competition 2016 (WJTC).

Deze vindt plaats van 11 tot en met 17 maart in El Salvador. De Curaçaose ploeg die door Tennis Federation Curaçao (TFC) wordt uitgezonden, vloog gisteren naar San Salvador.
Het WJTC-kwalificatietoernooi betreft een regionale competitie. Landen uit Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied doen mee aan dit evenement dat bestemd is voor spelers van 14 jaar en jonger.
Het Curaçaose meisjesteam bestaat uit Daphne Sommer, Mila de la Fuente en Sarinah Maduro. Ze worden begeleid door trainer Nick van Rosberg. De jongensploeg wordt gevormd door Quintan van Wijk, Gianluca Beaujon en Noah Martis. De trainer is Mark Riebel.
Behalve Curaçao nemen de volgende landen deel aan het WJTC-kwalificatietoernooi: Aruba, Bahama’s, Barbados, Bermuda, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Guatemala, Guyana, Haïti, Honduras, Jamaica, Nicaragua, Panama, Puerto Rico, Trinidad & Tobago en de Amerikaanse Maagdeneilanden.
Manuel Membreño fungeert als toernooidirecteur in El Salvador en hij wordt geassisteerd door Monica Caceres. De arbiter is Peruaan Julio Cavero, terwijl Cecilia Ancalmo als toezichthouder van de International Tennis Federation (ITF) fungeert. De competitie wordt op de tennisbanen van Complejo Polideportivo van de stad Merliot afgewerkt.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).