Prinses Laurentien was op het eiland voor een presentatie van de Raad van Kinderen en maakte van de gelegenheid gebruik om een bezoek te brengen aan het in aanbouw zijnde Children’s Museum Curaçao (Chicu). LaurentienDe prinses liet zich uitgebreid inlichten door Jora de Jong en Esther de Sola van het bestuur van Chicu. Prinses Laurentien deed het kindermuseum een exemplaar van het door haar in samenwerking met Jan Terlouw geschreven kinderboek ‘Kapsones’ cadeau. Op de foto prinses Laurentien met het bestuur van Chicu.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.