De sportstichting FDDK heeft onlangs een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Curaçaose Atletiek Bond (CAB). Dat gebeurde bij de officiële opening van het atletiekseizoen onlangs in het Ergilio Hato Stadion in het SDK. Directeur van FDDK Thakai Doran ondertekende de overeenkomst met voorzitter van de CAB Willem Cordilia, waarmee FDDK de vereniging administratief zal gaan helpen met de organisatie van Carifta 2017 die van 15 tot en met 17 april 2017 plaats zal vinden. Ook assisteert FDDK met de voorbereiding van atleten uit de selectie en de materialen voor Carifta.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.