Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Jacobo ‘Cocochi’ Prins is afgelopen zaterdag gehoord in de zaken Magnus en Maximus. Dat bevestigen autoriteiten tegenover het Antilliaans Dagblad. Prins - de schoonvader van oud-premier voor Pueblo Soberano Ivar Asjes - wordt gezien als getuige in de reeds genoemde zaken.
In de zaak Magnus wordt onderzoek verricht naar de uitvoerders van de moord op PS-politicus Helmin Wiels en in de zaak Maximus gaat het om de opdrachtgevers, oftewel de intellectuele daders van de moord. Eerder hebben oud-minister van Financiën George Jamaloodin (MFK) en zijn broer en loterijbaas Robbie dos Santos in de zaak Maximus vastgezeten. Hoewel beiden op vrije voeten zijn gesteld, worden ze nog altijd als verdachten in de zaak gezien.
Afgelopen vrijdag zijn uit de PS-hoek de nieuwe leider Jaime Córdoba en bestuurslid Ingrid Sanchez reeds als getuigen in de zaak Maximus gehoord. Ook een andere persoon is afgelopen weekend gehoord. Om wie het gaat, is vooralsnog onduidelijk.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.