Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Gisteren is in vervolg op de witwaszaak Riziña nog een aanhouding verricht, in dit geval van de 46-jarige vrouw G.A.T.L. De vrouw is aangehouden op het politiekantoor van Rio Canario waar zij zich op verzoek van de politie zelf heeft gemeld.
Het gaat om een vriendin van Burney ‘Nini’ Fonseca, die al eerder veroordeeld werd tot een gevangenisstraf van vier jaar in de zaak Riziña. Eerder deze week werd de 70-jarige vader van Fonseca gearresteerd, nadat er bij hem een huiszoeking had plaatsgevonden in de Kaya Chi ku Cha in Koraal Specht. Fonseca staat ook in verband met de moord op PS-politicus Helmin Wiels en de overleden verdachten in deze zaak Luigi ‘Pretu’ Florentina en Raul ‘Bolle’ Martinez.

ADletters logo


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).