Gisteren vond de Tienerparade plaats. Dit jaar hebben twintig groepen meegedaan aan de optocht. Niet alleen scholen namen deel aan de populaire optocht, ook verenigingen. Vooraan bij de optocht liep de groep Fantastika. Deze tieners dansten op de muziek van Sablika. De optocht werd afgesloten met de ‘We are the unforgettable chapter’ die danste op muziek van de band Ovega. Op de foto de groep van International School. Vandaag vindt de carnavalsoptocht van Bándabou plaats, morgen is de Gran Marcha en maandag en dinsdag zijn de afscheidsparades van Kindercarnaval en Gran Marcha.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.