Met glitter, glamour en felle kleuren is het carnaval gisteren losgebarsten.

Zoals altijd gebeurde dat met de optocht van de kinderen. Volgens de politie is de Kinderparade rustig en zonder incidenten verlopen. Het Openbaar Ministerie laat weten geen enkele boete te hebben gegeven of dagvaarding te hebben opgelegd in het kader van de actie ‘Aktua robes, sintié un bes’. De carnavalsvierders krijgen een paar dagen de tijd om bij te komen, maar vrijdagavond gaat het feest weer verder met de Tienerparade. Zaterdag viert Bándabou carnaval en zondag is vanaf 10.00 uur de Gran Marcha. De dag erna is het afscheid van het Kindercarnaval en dinsdagavond wordt het carnavalsfeest afgesloten met de Lichtjesparade en het verbranden van de pop Momo.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.