Zaterdag is op de kruitkamer op de toren van Fort Beekenburg een stevig hardhouten luik geplaatst. Daarmee is het gevaar geweken dat bezoekers van het Fort door het gat naar beneden vallen.

,,Dat is in het verleden al eens gebeurd. Het slachtoffer liep al fotograferend achteruit”, laat François van der Hoeven, vrijwilliger van het project Beekenburg, weten. Nu het Fort en de omgeving er weer netjes bij liggen trekt het ‘meer bezoekers dan ooit’. Het maken en plaatsen van het luik was mogelijk met de steun van Vereniging Onze Vloot, afdeling Curaçao. Op de foto Rensly Simon (links) die het luik maakte en vrijwilligers Gerda Gehlen, Michael Newton en Gerald Fraai.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).