Zaterdag is op de kruitkamer op de toren van Fort Beekenburg een stevig hardhouten luik geplaatst. Daarmee is het gevaar geweken dat bezoekers van het Fort door het gat naar beneden vallen.

,,Dat is in het verleden al eens gebeurd. Het slachtoffer liep al fotograferend achteruit”, laat François van der Hoeven, vrijwilliger van het project Beekenburg, weten. Nu het Fort en de omgeving er weer netjes bij liggen trekt het ‘meer bezoekers dan ooit’. Het maken en plaatsen van het luik was mogelijk met de steun van Vereniging Onze Vloot, afdeling Curaçao. Op de foto Rensly Simon (links) die het luik maakte en vrijwilligers Gerda Gehlen, Michael Newton en Gerald Fraai.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.