De overval-app is gisteren gelanceerd. Door de app moet de pakkans van overvallers worden vergroot en Curaçao veiliger worden. Minister van Justitie Nelson Navarro riep tijdens de presentatie iedereen op om de applicatie op hun smartphone te zetten. Hoe meer mensen er op de hoogte zijn van wanneer er een overval wordt gepleegd, des te groter de kans dat de daders worden gespot en kunnen worden gearresteerd. De minister waarschuwde daarbij wel om nooit zelf te handelen maar altijd de politie te bellen. De app kan gratis worden gedownload in zowel de appstore als de Google Play Store.

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).