De overval-app is gisteren gelanceerd. Door de app moet de pakkans van overvallers worden vergroot en Curaçao veiliger worden. Minister van Justitie Nelson Navarro riep tijdens de presentatie iedereen op om de applicatie op hun smartphone te zetten. Hoe meer mensen er op de hoogte zijn van wanneer er een overval wordt gepleegd, des te groter de kans dat de daders worden gespot en kunnen worden gearresteerd. De minister waarschuwde daarbij wel om nooit zelf te handelen maar altijd de politie te bellen. De app kan gratis worden gedownload in zowel de appstore als de Google Play Store.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.