Grote drukte gisteren in de Arubaanse cruisehaven en het winkelgebied er omheen. Maar liefst vijf cruiseschepen maakten hun opwachting in Oranjestad.

Drie schepen lagen er de hele dag. Twee een halve dag, de één ’s morgens en de ander ’s middags. Volgens Aruba Tourism Authority wordt 2016 een recordjaar voor het toerisme, met een groei van 8,6 procent. Hoeveel toeristen verwacht worden is nog niet bekend, omdat het definitieve schema nog niet vaststaat. Gisteren werden in elk geval al ruim 10.000 toeristen en bijna 5.000 bemanningsleden ontvangen. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.