Van een onzer verslaggevers
Winterswijk/Willemstad - De gemeente Winterswijk heeft nieuwe straatnaamborden laten maken voor de Winterswijkstraat op Curaçao.

De straat in Marie Pampoen wordt voorzien van nieuwe borden door de gemeente naar een verzoek van een Winterswijkse toerist.
De Gelderlander schrijft over het initiatief van de gemeente. De geboren Winterwijkse Herma van Engeland-Hoekstra was op vakantie op Curaçao toen ze zag dat de borden in erbarmelijke staat verkeerden. Een mailtje naar de gemeente haalde in eerste instantie niets uit, tot ze burgemeester Thijs van Beem benaderde. Die reageerde enthousiast en besloot het verzoek te honoreren.
,,De gemeente stuurt de borden zelfs op naar mijn vakantieadres; ik heb al gewaarschuwd dat er anderhalve meter Winterswijk aankomt”, laat ze weten tegenover de regionale Nederlandse krant. Begin volgende maand komt Engeland-Hoekstra weer op vakantie naar Curaçao en hoopt ze de borden te kunnen laten installeren. ,,Al is het een stuk moeilijker om daar met de juiste persoon in contact te komen...”, besluit ze.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).