Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Serviceclub Inner Wheel heeft 5.000 gulden gedoneerd aan het screeningcentrum voor borst- en baarmoederhalskanker, Fundashon Prevenshon.


In november werd de fundraising ‘Couture Modeshow’ georganiseerd door de serviceclub. Alle opbrengsten daarvan kwamen ten goede van de stichting van Bob Pinedo. Onlangs is de cheque aan de initiatiefnemer van Fundashon Prevenshon overhandigd tijdens een speciaal daarvoor georganiseerde fundraising-lunch.
Desiree Hooi sprak tijdens deze lunch en ging in op het voorlopige resultaat van haar onderzoek naar baarmoederhalskanker op Curaçao. Professor Pinedo sprak na ontvangst van de cheque zijn waardering uit over de ondersteuning die de stichting heeft ontvangen van Inner Wheel Curaçao.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).