Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In Jan Thiel Noord is gisterochtend de 88-jarige Cristina Virginia Griejaloe dood in haar huis aangetroffen. De politie constateerde bij aankomst dat aan de achterkant van het huis de shutters van het keukenraam kapot waren.

Binnen troffen de agenten een overhoop gehaald huis aan. De vrouw werd liggend op de slaapkamervloer gevonden. Ze vertoonde geen teken van leven meer. Op tafel lag een tas die was leeggeschud. Het lichaam van de vrouw is in beslag genomen voor autopsie. De politie vraagt iedereen die denkt meer te weten over wat er gebeurd is te bellen met 917 of (anoniem) 108.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).