Burgemeester Theo Weterings van Hoofddorp heeft vorige week een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Marius den Dulk (68). Den Dulk, gepensioneerd piloot van KLM, woont een deel van het jaar op Curaçao.

Hij verricht al sinds 1980 vrijwilligerswerk voor onder andere Terre des Hommes. In 1998 was hij initiatiefnemer en medeoprichter van de Stichting Wings of Support voor piloten van KLM en Martinair, die zich inzette voor kinderen. De stichting is uitgegroeid tot een organisatie die zich richt op het bieden van onderdak, onderwijs en medische voorzieningen, met name voor kinderen in Kenia.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.