Ongeveer evenveel boten als een jaar eerder hebben gisteren - op de eerste zondag van het jaar - de traditionele Fuikdag bezocht.

Dat laat de kustwacht weten. De opkomst wordt geschat op ongeveer 200 vaartuigen. Volgens de woordvoerder is Fuikdag 2016 rustig verlopen en heeft de kustwacht goede medewerking gekregen van andere partners zoals de politie, de brandweer en selikor. Twee incidenten worden genoemd: twee waterscooters die in beslag zijn genomen omdat er geen nodige vergunning voor was en twee mensen die tegen het einde van het evenement zijn aangehouden voor belediging, bedreiging en belemmering. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).