Als anderen zijn uitgefeest, is er op 1 januari 2016 een groep toegewijde werknemers van Selikor die ervoor zorgt dat het Brionplein in Otrobanda er weer schoon uitziet.

Nog vóórdat de eerste toeristen het cruiseschip Amsterdam verlaten om het eiland te verkennen. Terecht geeft de burger Elbert Presentacion het personeel van vuilnisophaalbedrijf Selikor hiervoor een pluim, nadat hij hun werk met foto’s heeft vastgelegd. ,,Wow, het is bewonderenswaardig en te waarderen hoe professioneel en georganiseerd zij hun werk doen en daarmee het beste van Curaçao laten zien.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.