Alhoewel het hoogste punt van de bouw al enige tijd geleden is bereikt is Luna Park nog niet af; daarom gaat het werk in volle vaart door. Nadat eerst al de muren opnieuw werden opgetrokken, wordt er nu ook een nieuwe luifel gerealiseerd.

Het karakteristieke groene gebouw aan de Caracasbaaiweg werd in augustus neergehaald wegens de slechte staat waarin het verkeerde. Ondanks dat het gebouw weer uit de as zal herrijzen, zal het er straks mogelijk iets anders uitzien omdat later aangebouwde stukken niet zullen worden hersteld. Er wordt hout gebruikt en het pand wordt binnenin verstevigd met blokken vanwege de brandveiligheid. Er komen golfplaten op het dak, zoals die er altijd op gelegen hebben. Luna Park krijgt naar alle waarschijnlijkheid weer een horecabestemming. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.