Alhoewel het hoogste punt van de bouw al enige tijd geleden is bereikt is Luna Park nog niet af; daarom gaat het werk in volle vaart door. Nadat eerst al de muren opnieuw werden opgetrokken, wordt er nu ook een nieuwe luifel gerealiseerd.

Het karakteristieke groene gebouw aan de Caracasbaaiweg werd in augustus neergehaald wegens de slechte staat waarin het verkeerde. Ondanks dat het gebouw weer uit de as zal herrijzen, zal het er straks mogelijk iets anders uitzien omdat later aangebouwde stukken niet zullen worden hersteld. Er wordt hout gebruikt en het pand wordt binnenin verstevigd met blokken vanwege de brandveiligheid. Er komen golfplaten op het dak, zoals die er altijd op gelegen hebben. Luna Park krijgt naar alle waarschijnlijkheid weer een horecabestemming. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).