Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ‘Ik heb nog nooit van Curaçao gehoord, maar nu wil ik er zeker naartoe.’ Dat is een van de vele duizenden tweets die zondagavond voorbijkwamen en die misschien wel het beste aangeeft wat voor impact de deelname van miss Curaçao, Kanisha Sluis, aan de Miss Universe-verkiezing teweeg heeft gebracht.
Sluis, die vandaag rond 15.00 uur weer voet op Curaçaose bodem zal zetten, eindigde in de internationale missverkiezing in de top 10 van mooiste vrouwen ter wereld. Ruim 6.000 artikelen wereldwijd zijn er gisteren verschenen waarin Sluis voorkomt en waarin Curaçao wordt genoemd.
Sluis wordt gezien als de grote verrassing van de missverkiezing blijkt uit deze artikelen. Vooral de felrode avondjurk van Sluis viel wereldwijd erg in de smaak. Naar de Miss Universe-verkiezing hebben 6,2 miljoen mensen gekeken via NBC.
Er is vanavond, van 18.00 uur tot 20.00 uur, een speciale ceremonie georganiseerd in het Wilhelminapark om Sluis te onthalen, laat de Downtown Management Organization weten.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).