Van een onzer verslaggevers
Willemstad – De Kerstman heeft afgelopen week een verrassingsbezoek gebracht aan de kinderafdeling van het Sint Elisabeth Hospitaal (Sehos).

Volgens het ziekenhuis ontstond door het bezoek van de Kerstman op de afdelingen een ware kerstsfeer en waren er veel blije gezichten te zien. De verpleegkundigen en ouders genoten zichtbaar mee van het moment.
De kinderen op de kinderafdeling Neonatale Intensive Care Unit en de kraamafdeling ontvingen allemaal een knuffelbeertje met een wit HNO T-shirtje. Er zijn door de Kerstman ruim 55 knuffels uitgedeeld.
,,Dit is natuurlijk erg mooi om te zien, dat we met zo’n klein gebaar een glimlach op het gezicht van deze kinderen kunnen brengen. In de zorg staat de patiënt centraal en kinderen vooral. We hebben veel waardering voor de verpleegkundigen die dagelijks met veel liefde deze kinderen verplegen. Uitkijkend naar HNO, met het betrokken personeel van Sehos, is dat uiteindelijk waar het om draait: kwalitatief hoogwaardige zorg in een omgeving waar de patiënt centraal staat”, aldus transitiemanager Franke Scheper.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.