Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Leerlingen en docenten van de openbare vsbo-school Juan Pablo in Buena Vista zijn gisteren door de rookoverlast van de Isla tijdens schooltijd naar huis gegaan.
Dat heeft directeur Roland Guribaldi van de Dienst Openbare Scholen (DOS) tegenover deze krant bevestigd. ,,Sommige leerlingen en leerkrachten moesten overgeven. De school bevindt zich dicht in de buurt van de Isla. Wij brengen de raffinaderij altijd op de hoogte als er overlast is.” Guribaldi kon niet bevestigen of dat inderdaad was gebeurd. Woordvoerder Kenneth Gijsbertha van de Isla verklaarde desgevraagd tegenover deze krant niet op de hoogte te zijn dat er sprake was van overlast. ,,Wij hebben geen melding binnengekregen, niet via de bewaking en ook niet via de speciale nummers.”
Volgens Guribaldi is de milieudienst geïnformeerd over de overlast. De directeur van de DOS gaat er vanuit dat de lessen vandaag weer normaal hervat worden.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).