Dertig studenten en kunstenaars van Instituto Buena Bista (IBB) hebben gisteren in een culturele processie van het Wilhelminaplein naar Otrobanda gelopen. Dat deden ze in zelfgemaakte kostuums en met objecten.

Zij verbeeldden zo vijf thema’s die volgens IBB een rol spelen in het dagelijks leven op het eiland: kleur, geld, politiek, olie, liefde en kunst. Op de foto wordt een Curaçaose tafel uitgebeeld die geen bovenkant heeft. Zo is alles altijd ‘onder de tafel’, maar ook op de tafel. De processie is het resultaat van een werkproces met gastkunstenaars Bart Stuart en Klaar van der Lippe. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).