Leerlingen van de Albert Schweitzer havo/vwo hebben op 7 en 8 december in het kader van het vak Kunstvak een bezoek gebracht aan het Instituto Buena Bista (IBB). In de weken voorafgaand aan dit bezoek hebben ze in de les gewerkt aan een interpretatie van hun eigen identiteit. Het tweedaagse bezoek aan IBB begon met een presentatie door de leerlingen van hun werkstukken. Hier kregen zij feedback op van kunstvakdocent Saskia Monhemius en van IBB MJ Franco Zapata. Vervolgens zijn de leerlingen aan de slag gegaan met hun werkstuk en aan het einde van de tweede dag hebben ze het resultaat van hun harde werken getoond in fantastische presentaties. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).