Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Na maanden van werkzaamheden, wordt vandaag de Kaya Rignald Recordino, voorheen de Sta. Rosaweg, weer voor verkeer geopend.

Dat heeft het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning bekendgemaakt. Tegelijkertijd treden de stoplichten op de kruising die de Sta. Rosaweg, Kaya Hensley ‘Bam Bam’ Meulens, Kaya Rignald Recordino en de Seru Loraweg met elkaar verbindt, weer in werking.
De Curaçaose Wegenbouwmaatschappij (CWM) was belast met het vernieuwen van de wegen. Bij de kruising die de Kaya Rignald Recordino met de Katunastraat verbindt, is een verhoging gemaakt. Dit markeert het einde van de eerste fase van de reconstructie van de Sta. Rosaweg. Verkeer kan nu - tot aan het begin van fase 2 - weer normaal gebruik maken van de weg zonder hiervoor te worden omgeleid. Fase 2 begint op 11 januari 2016.
Bij aanvang van de werkzaamheden voor fase 2 worden de stoplichten verwijderd, alsook de eerste opslagtanks bij het oude benzinestation en het gebouw van het benzinestation van Curoil. Op deze manier kan gewerkt worden aan de bouw van de rotonde die de Sta. Rosaweg, Kaya Hensley ‘Bam Bam’ Meulens, Kaya Rignald Recordino en de Seru Loraweg met elkaar verbindt.
Als alles volgens planning verloopt, zal de rotonde in mei 2016 worden opgeleverd.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).