Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Stichting Samen Doen, ook bekend onder de naam ‘Boekenbank’, heeft afgelopen zaterdag een donatie gedaan aan jonge biljartspelers op Curaçao.


De organisatie die de donatie heeft ontvangen wordt geleid door Nelson Tremus. De gift bestond uit drie biljartkeus en bijbehorende tassen voor de kinderen die volgens Tremus daarvoor in aanmerking komen, onder andere wegens goed gedrag, discipline en doorzettingsvermogen. Dit motiveert volgens Tremus ook anderen om hun best te blijven doen.
De jeugd wordt in een biljartzaal met drie biljarttafels in Boca St. Michiel getraind door Tremus. Nelly Zimmerman neemt regelmatig deel aan internationale toernooien. Volgens de trainer heerst er een goede sfeer in de zaal, waar kinderen vanaf zes jaar terecht kunnen. Er wordt onder andere aandacht besteed aan discipline; een belangrijk element voor de vorming van de jeugd, aldus Tremus.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).