Vrijwilligers van de politieke partij Pro Kòrsou hebben het Plasa Helmin Magno Wiels in Cher Asiel schoongemaakt.

 

prokorsouplasawiels

De partij zal in de toekomst meer pleinen en rotondes schoonmaken die naar belangrijke Curaçaoënaars zijn vernoemd. Zo krijgen de lokale rolmodellen de erkenning en eer die zijn verdienen, aldus de partij. Wiels symboliseert voor Pro Kòrsou sociale rechtvaardigheid, integriteit en de ontwikkeling van mensen in wijken. Na afloop van de actie bedankte de wijk de vrijwilligers voor hun werk en werd de overheid opgeroepen om de verlichting te controleren en een afvalbak te plaatsen. Op de foto zijn de vrijwilligers na de schoonmaakactie te zien, onder wie ook Ivar Asjes, ex-premier en politiek leider van de partij. Foto Pro Kòrsou.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).