Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De 25-jarige Jurren de Weerd uit Nederland is gisterochtend verdronken nabij Pietermaai. Zijn lichaam is in beslag genomen door het Openbaar Ministerie voor verder onderzoek.
Omstreeks 9.40 uur kreeg de politie een melding dat er een lichaam in zee dreef ter hoogte van Joshi. De Kustwacht werd daarop meteen gealarmeerd. Zij zochten de zee af met een Super-RHIB en een helikopter en troffen het levenloze lichaam van De Weerd aan.
De melding werd gemaakt door een bewaker van het aan zee gelegen appartementencomplex Pentagon. Hij zag een man, gekleed in slechts een witte onderbroek, het terrein oversteken. De bewaker probeerde De Weerd nog weg te sturen, maar deze negeerde hem. Hij liep naar de zee en waste daar zijn gezicht. Wat er daarna is gebeurd, is onbekend. De bewaker ging later terug om poolshoogte te nemen en zag toen het lichaam van de 25-jarige man drijven.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.