Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De 57-jarige Alexis Leoncio Janga is gisterochtend om het leven gekomen bij een ongeval. Hij is de vijftiende verkeersdode van dit jaar.


Het ongeluk vond om 7.40 uur plaats op de kruising van de Jan Noorduynweg en de Brazilweg. De toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor Janga betekenen, hij overleed ter plaatse.
Uit het eerste onderzoek van de politie blijkt dat Janga vanaf de Brazilweg de Jan Noorduynweg op reed maar daarbij geen voorrang verleende aan een naderende pick-up. De pick-up kon niet meer uitwijken en ramde het voertuig van Janga. De verkeerspolitie doet verder onderzoek naar het fatale ongeval.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.