Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De 57-jarige Alexis Leoncio Janga is gisterochtend om het leven gekomen bij een ongeval. Hij is de vijftiende verkeersdode van dit jaar.


Het ongeluk vond om 7.40 uur plaats op de kruising van de Jan Noorduynweg en de Brazilweg. De toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor Janga betekenen, hij overleed ter plaatse.
Uit het eerste onderzoek van de politie blijkt dat Janga vanaf de Brazilweg de Jan Noorduynweg op reed maar daarbij geen voorrang verleende aan een naderende pick-up. De pick-up kon niet meer uitwijken en ramde het voertuig van Janga. De verkeerspolitie doet verder onderzoek naar het fatale ongeval.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).