Curaçao Ports Authority (CPA), Refineria di Kòrsou (RdK) en Curaçao Oil (Curoil) tekenden onlangs een zogenaamde 'Letter of Intent' (LOI) waarin de intentie tot samenwerking op het gebied van het samenstellen van een ontwikkelingsplan voor Bullenbaai werd vastgelegd. Volgens de drie organisatie is Bullenbaai de logische plek voor een 'deep seaport' om te fungeren als een strategisch maritieme hub in de regio. Het gaat om een stuk dat buiten het huidige geëxploiteerde gebied ligt. Op de foto Jose van den Wall-Arnemann (directeur RdK), Humberto de Castro (directeur CPA) en Yamil Lasten (directeur Curoil) met Albert Zwueste (coo CPA) en Raul Manotas (cco CPA).


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).