Curaçao Ports Authority (CPA), Refineria di Kòrsou (RdK) en Curaçao Oil (Curoil) tekenden onlangs een zogenaamde 'Letter of Intent' (LOI) waarin de intentie tot samenwerking op het gebied van het samenstellen van een ontwikkelingsplan voor Bullenbaai werd vastgelegd. Volgens de drie organisatie is Bullenbaai de logische plek voor een 'deep seaport' om te fungeren als een strategisch maritieme hub in de regio. Het gaat om een stuk dat buiten het huidige geëxploiteerde gebied ligt. Op de foto Jose van den Wall-Arnemann (directeur RdK), Humberto de Castro (directeur CPA) en Yamil Lasten (directeur Curoil) met Albert Zwueste (coo CPA) en Raul Manotas (cco CPA).


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.