Komende zondag organiseert CURsailing de bekende Open Sail and Surf-wedstrijd op het Spaanse Water. ,,Dit jaarlijks terugkerende evenement is een wedstrijd waarbij in alle mogelijke open zeilboten en door vele windsurfers in diverse klassen tegen elkaar gestreden wordt. Dit watersportevenement is een lust voor het oog van de toeschouwers, die ook vanaf de wal het spektakel kunnen aanschouwen”, zegt de organisatie. Belangstellenden die willen deelnemen kunnen zich op morgenavond inschrijven bij de zeilhaven Asiento tussen 18.00 en 20.00 uur. Voor meer informatie kan men mailen naar de Curaçaose Zeilbond op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de Facebookpagina van CURsailing raadplegen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).