Komende zondag organiseert CURsailing de bekende Open Sail and Surf-wedstrijd op het Spaanse Water. ,,Dit jaarlijks terugkerende evenement is een wedstrijd waarbij in alle mogelijke open zeilboten en door vele windsurfers in diverse klassen tegen elkaar gestreden wordt. Dit watersportevenement is een lust voor het oog van de toeschouwers, die ook vanaf de wal het spektakel kunnen aanschouwen”, zegt de organisatie. Belangstellenden die willen deelnemen kunnen zich op morgenavond inschrijven bij de zeilhaven Asiento tussen 18.00 en 20.00 uur. Voor meer informatie kan men mailen naar de Curaçaose Zeilbond op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de Facebookpagina van CURsailing raadplegen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.