In het bijzijn van 120 reisbureaumanagers van TUI is gisteren bij het Chogogo Dive & Beach Resort de eerste ‘Time to Smile’ buiten Europa geopend. Dit concept belooft het comfort van thuis op een vakantiebestemming.

General manager van TUI Arjen Kers en Frans Leenaars, Chief Marketing Officer Western Europe, verrichtten de opening. Ongeveer een derde van de negen Time to Smile-units van Chogogo zijn al omgebouwd naar de nieuwe stijl. De rest van de bungalows, appartementen en studio’s volgt gedurende 2016. Ook de faciliteiten, zoals het zwembad, het restaurant, de bar en de receptie zijn ingericht in de nieuwe Time to Smile-stijl. TUI Nederland richt zich met het concept op koppels, gezinnen en vitale senioren. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.