Punda is stoffig en onverzorgd. Dat stelt de Downtown Management Organization (DMO). Om de binnenstad gereed te maken voor de ruim 60.000 cruisetoeristen die deze maand Punda aandoen, is DMO alvast begonnen met de schoonmaak.

Pandeigenaren en winkeliers begonnen afgelopen weekend met het schoonspuiten van de binnenstad met de hogedrukspuit. Dat de binnenstad stoffig is, komt door de vele werkzaamheden van de afgelopen maanden, die volgens DMO ‘zeer positief’ zijn: Maar, zegt de organisatie: ,,Stadsonderhoud is een publieke/private aangelegenheid en DMO hoopt zeer binnenkort een structurele onderhoudsaanpak te realiseren met de verantwoordelijke overheidsdiensten.” 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.