Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De organisatie van de Curaçao Baseball Week (CBW) heeft 3.270 Champro-honkbalballen gedoneerd aan de honkbalorganisaties van Curaçao. De donatie komt voort uit de CBW-veiling die in december 2014 heeft plaatsgevonden. Alle 16 organisaties die Curaçao rijk is, hebben ieder minimaal 10 dozijn honkbalballen in ontvangst genomen.


Tijdens de officiële uitreiking van de honkbalballen bij de Sunset Bar op Blue Bay Beach, hebben alle aanwezige organisaties de dozijnen ballen overhandigd gekregen. De CBW heeft tien dozijn ballen per league ter beschikking gesteld, omdat enkele organisaties naast de Little League ook vertegenwoordigd worden in de RBI en/of de Junior League. Verschillende organisaties hebben daardoor maar liefst 30 dozijn ballen in ontvangst genomen.
,,We zijn ontzettend blij met de schenking van deze honkbalballen”, aldus Ben Thijssen, een van de coaches van het Team Kingdom of the Netherlands en co-host van de Curaçao Baseball Week. ,,Dankzij de giften van alle betrokkenen tijdens de CBW veilingavond in 2014 is deze donatie mogelijk gemaakt en daar zijn wij hen erg dankbaar voor. Vanwege algemene financiële beperkingen en snelle slijtage op de Curaçaose velden, is de continue aanschaf van nieuwe ballen nagenoeg onmogelijk. Alle baseballorganisaties worden middels deze donatie in hun basisbehoeften voorzien, die essentieel zijn in de jeugdontwikkeling van de baseballsport.”
De Curaçao Baseball Week 2015 vindt van 27 november tot 4 december plaats. Dit jaar zal de CBW worden afgesloten met een spectaculaire Ball Park Night in het Tio Daou stadion. De komende weken verschaft de organisatie meer details en nieuws over dit evenement. Kijk ondertussen voor meer informatie op http://curacaobaseballweek.com of op www.facebook.com/curacaobaseballweek


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).