Kolegio Alejandro Paula organiseerde onlangs een minicongres over de toekomst van de Isla-raffinaderij in het kader van een verdiepingsproject profielkeuze voor leerlingen van 4 vwo.

kapcongresisla

,,De gastsprekers hebben hun grieven geparkeerd om hun visie met onze leerlingen te delen. Onze leerlingen hebben heel veel geleerd en als ‘experts’ in de materie zullen zij in de december als ambassadeurs fungeren om de ‘awareness campaign’ met groep 8-leerlingen te delen. Het was een zeer geslaagd project en onze dank gaat uit naar alle organisaties en personen die hieraan hebben bijgedragen”, aldus de school. Vertegenwoordigers van stichting Smoc, Clean Air Everywhere, GreenTown, Isla, het ministerie van Economische Ontwikkeling en huisarts Alex Roose waren aanwezig bij het minicongres. 


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).