Kolegio Alejandro Paula organiseerde onlangs een minicongres over de toekomst van de Isla-raffinaderij in het kader van een verdiepingsproject profielkeuze voor leerlingen van 4 vwo.

kapcongresisla

,,De gastsprekers hebben hun grieven geparkeerd om hun visie met onze leerlingen te delen. Onze leerlingen hebben heel veel geleerd en als ‘experts’ in de materie zullen zij in de december als ambassadeurs fungeren om de ‘awareness campaign’ met groep 8-leerlingen te delen. Het was een zeer geslaagd project en onze dank gaat uit naar alle organisaties en personen die hieraan hebben bijgedragen”, aldus de school. Vertegenwoordigers van stichting Smoc, Clean Air Everywhere, GreenTown, Isla, het ministerie van Economische Ontwikkeling en huisarts Alex Roose waren aanwezig bij het minicongres. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.