Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De opknapbeurt van de Santa Rosaweg gaat een volgende fase in. Vanaf vandaag wordt er aan deze weg gewerkt ter hoogte van Beurs en Jan Boos.

De werkzaamheden gaan ongeveer vier weken duren.
Door de Curaçaose Wegenbouw Maatschappij, die de opdracht van Dienst Openbare Werken heeft gekregen, wordt de oude asfaltlaag verwijderd. Er wordt een fundament van kalksteen gelegd en een betonnen rand gegoten. Ten slotte wordt er een trottoir aangelegd.
Automobilisten kunnen als gevolg van de werkzaamheden geen gebruik meer maken van een gedeelte van de Santa Rosaweg. Het verkeer op de Santa Rosaweg richting Jan Boos wordt omgeleid via de Kaminda Mitologia, Kaya Sparta, Kaya Orfeo en Kaya Zeus om daar ter hoogte van Jan Boos weer op de Santa Rosaweg uit te komen.
Het verkeer vanaf Jan Boos naar de Santa Rosaweg wordt omgeleid via de Kaya Rederlust, Kaya Choromi en Kaminda Willems Cratz, Kaminda Mitologia, Kaya Sparta, Kaya Orfeo en Kaya Zeus weer terug te keren op de Santa Rosaweg. De omleidingen zijn aangegeven met borden. Bewoners en de winkels aan het gedeelte van de Santa Rosaweg dat nu onderhanden wordt genomen blijven bereikbaar via de Kaya Daedalus en Kaya Minotauro.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).