Curaçao zendt voor het eerst een delegatie uit naar de 10 kilometer atletiekcompetitie van Nacac die dit jaar op Guadeloupe wordt georganiseerd. Het jaarlijkse evenement kan rekenen op de Curaçaose deelname van Shardiela Eisden, Yohance Valks, Rashid Rosalina en Waldemar Nahr. ,,Deze atleten blinken lokaal uit en hebben nu de kans de naam van het eiland te verdedigen ten overstaan van atleten uit de VS, Mexico, Jamaica, Trinidad en verschillende andere eilanden uit de regio”, zegt de Curaçaose Atletiek Bond (CAB). De competitie vindt plaats op 17 oktober. Op de foto de vier jonge atleten die zijn afgereisd naar Guadeloupe.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.