Curaçao zendt voor het eerst een delegatie uit naar de 10 kilometer atletiekcompetitie van Nacac die dit jaar op Guadeloupe wordt georganiseerd. Het jaarlijkse evenement kan rekenen op de Curaçaose deelname van Shardiela Eisden, Yohance Valks, Rashid Rosalina en Waldemar Nahr. ,,Deze atleten blinken lokaal uit en hebben nu de kans de naam van het eiland te verdedigen ten overstaan van atleten uit de VS, Mexico, Jamaica, Trinidad en verschillende andere eilanden uit de regio”, zegt de Curaçaose Atletiek Bond (CAB). De competitie vindt plaats op 17 oktober. Op de foto de vier jonge atleten die zijn afgereisd naar Guadeloupe.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).