Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het werk aan de pontjesbrug, de Koningin Emmabrug, gaat gestaag verder. De beoogde datum van terugplaatsing op 17 oktober wordt niet gehaald, maar eind van de maand wel. Dat antwoordt chief operations officer van Curaçao Ports Authority (CPA), Albert ‘Bert’ Zwueste, desgevraagd tegenover het Antilliaans Dagblad.
Op dit moment worden de pontonbootjes onder water schoongemaakt, wordt de roest weggehaald en worden de bootjes weer geverfd. Ook het hout aan de zijkanten wordt geverfd. De balustrade rond de motoren wordt vernieuwd en de lichtjes worden vervangen door ledlampjes. Alle kosten vallen nog binnen het budget van 500.000 gulden.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.