Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het werk aan de pontjesbrug, de Koningin Emmabrug, gaat gestaag verder. De beoogde datum van terugplaatsing op 17 oktober wordt niet gehaald, maar eind van de maand wel. Dat antwoordt chief operations officer van Curaçao Ports Authority (CPA), Albert ‘Bert’ Zwueste, desgevraagd tegenover het Antilliaans Dagblad.
Op dit moment worden de pontonbootjes onder water schoongemaakt, wordt de roest weggehaald en worden de bootjes weer geverfd. Ook het hout aan de zijkanten wordt geverfd. De balustrade rond de motoren wordt vernieuwd en de lichtjes worden vervangen door ledlampjes. Alle kosten vallen nog binnen het budget van 500.000 gulden.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).