Bij de Jong Bonaire Swim to Klein Bonaire is Curaçaos succes geboekt. Tijdens de tocht over open water van Bonaire naar Klein Bonaire deden ook vier leden van de Buladó Swim Club mee.

zwem1

Twee van hen eindigden in de top drie. Vince Treurniet werd derde bij de mannen in de categorie 14-20 jaar oud; bij de vrouwen van 14 tot 20 jaar oud werd de Curaçaose Deborah Oleana tweede. Aan de overtocht deden in totaal 512 zwemmers mee. Het jaarlijkse evenement is bedoeld om fondsen te werven voor Jong Bonaire. Foto Buladó Swim Club


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.